Catalunya a la fira MEDICA 2011

La 43a edició de la fira MEDICA, la trobada més important del sector de les Tecnologies Mèdiques, se celebra del 16 al 19 de novembre de 2011 a Düsseldorf (Alemanya).

Les empreses i organitzacions catalanes del sector de les tecnologies mèdiques estan presents a la fira MEDICA en una de les diferents modalitats de participació:

En aquesta pàgina podeu consultar tots els participants catalans a la Fira MEDICA 2011 en el plànol interactiu. Cliqueu sobre la caixa de cada subsector o activitat per veure els participants ordenats per ordre alfabètic.

Plànol Interactiu de MEDICA 2011

Si voleu imprimir el plànol amb el llistat de participants catalans i les seves dades de contacte i ubicació a la fira, descarregueu-vos el següent document PDF:

El sector de les tecnologies mèdiques a Catalunya es caracteritza pel seu dinamisme, la seva innovació i la capacitat de generar nous productes, com bé ho demostra un creixement del 77% en els dos darrers anys.

Aquest sector està format per unes 270 empreses, on trobem multinacionals i també PIMES amb un gran potencial de creixement, que donen treball a més de 5.000 persones i generen un volum de negoci de més de 1.200 milions d'euros. A més, es compta amb la col·laboració de 13 hospitals amb activitat de recerca.

Pel que fa als principals àmbits d'actuació, el 50% de les empreses del sector tenen activitat en l’electromedicina, el diagnòstic in vitro, l’odontologia, l’ortopèdia i l’oftalmologia.

Fons: Informe BioCat 201, Memòria Anual FENIN, 2010, An Introduction to Medical Technology Industry, EUCOMED, 2009, Mapa de tendències 2010. Fundació TIC Salut.